Jurgen Klopp mengakui kesukaran Liverpool pada separuh masa pertama menyebabkan dia mempersoalkan pasukannya -- sebelum The Reds membalas dengan kemenangan di Wolves.

Jaringan lewat Andrew Robertson dan gol sendiri Hugo Bueno pada masa kecederaan melengkapkan kemenangan 3-1 Liverpool di Molineux.

Cody Gakpo telah menyamakan kedudukan lebih awal pada separuh masa kedua apabila Liverpool memperoleh kemenangan kemunculan semula ketiga musim ini dan kemenangan keempat berturut-turut. Mereka kini tidak tewas dalam 16 perlawanan Liga Perdana, berlanjutan ke musim lalu.

Jaringan pembukaan Hwang Hee-Chan telah meletakkan Wolves yang bertenaga dan hanya kesilapan mengejutkan daripada Matheus Cunha menghalang mereka daripada menambah kelebihan.

Klopp telah mengkritik sepak mula awal selepas rehat antarabangsa -- dengan Luis Diaz, Darwin Nunez, Alisson dan Alexis Mac Allister semuanya kembali dari Amerika Selatan pada hari Jumaat -- dan mengakui dia bimbang semasa separuh masa pertama yang malang.

Dia berkata, “Pada separuh masa pertama saya fikir ‘APA?’ beberapa kali. Kami tidak bersedia pada separuh masa pertama tetapi Wolves melakukannya dengan sangat baik.

“Dengan pemain-pemain ini, sesetengah daripada mereka telah kami hadapi tujuh, lapan, sembilan minggu, ada yang lebih lama, saya tahu jika mereka boleh, mereka ada di sana. Hari ini mereka tidak dapat dalam banyak masa.

“Saya tahu jika anda melepasi separuh masa pertama dengan keputusan yang munasabah, anda boleh mengubahnya.

“Pasukan memerlukan bantuan dan kami boleh menyampaikan sedikit bantuan dengan perubahan dan perubahan sistem. Mereka adalah bahagian yang sama sekali berbeza.

"Pemain yang sama yang kelihatan berkarat pada separuh masa pertama, pada separuh masa kedua ia kelihatan lebih mudah. Harvey Elliott meraikannya selepas melihat rembatannya melencong masuk.

“Wolves bermain hebat pada separuh masa pertama tetapi pada separuh masa kedua kami benar-benar bagus dan mengawal permainan.

“Kami kekal tenang, tiada tergesa-gesa, 3-1 adalah keputusan yang saya tidak jangkakan selepas 20 minit tetapi pada separuh masa kedua kami layak mendapatnya.”