LIGA SUPER MSIA
Terkini: Keadaan Faisal Halim agak menyedihkan, cedera tangan, rusuk, bahu disimbah asid -- Hamidin
Presiden Persatuan Bolasepak Malaysia (FAM), Datuk Hamidin Mohd Amin, melawat pemain sayap negara, Faisal Halim, yang cedera disimbah asid oleh dua individu di Damansara petang tadi.
Menurutnya, keadaan Faisal agak menyedihkan dan mengalami kecederaan di tangan kiri, rusuk dan bahu gara-gara kejadian itu.
"Keadaan Faisal Halim agak menyedihkan. Bahagian kaki tiada masalah, cuma bahagian tangan kiri, rusuk dan bahu tercedera kena simbahan asid," katanya kepada wartawan Astro Arena, Fatin Ruzaiman.
Iklan
"Sudah tentu dia dalam keadaan sedih, dia berjiwa kental. Yang pentingnya saya katakan kepada dia, lupakan seketika bola sepak untuk pastikan dia cepat sembuh dalam tempoh beberapa bulan akan datang."
“Keadaan Faisal Halim agak menyedihkan. Bahagian kaki tiada masalah, cuma bahagian tangan kiri, rusuk dan bahu tercedera kena simbahan asid” - Datuk Hamidin Haji Amin@ASTROARENA pic.twitter.com/lHlJ6KiUho— Fatin Ruzaiman (@fateenshazwani) May 5, 2024
Must-Watch Video