Skip to main content

Advertisement

Bola Sepak

PSG mahu sambar khidmat Erling Haaland?

Ikuti perkembangan sukan terkini di saluran WhatsApp Astro Arena

haa

Kelab Gergasi Perancis, Paris Saint-Germain (PSG), dilaporkan berminat untuk mendapatkan khidmat pemenang dua kali kasut emas Liga Perdana Inggeris (EPL), Erling Haaland.

Pemain kebangsaan Norway berusia 25 tahun itu menyertai skuad The Netizens dari Borussia Dortmund selepas City membayar klausa pelepasan bernilai £51 juta (RM275 juta) pada 2022.

Advertisement

Sementara itu, bintang PSG yang juga merupakan pemenang Ballon d'Or 2025, Ousmane Dembele, turut dilaporkan sedang mencari destinasi baru selepas keretakan hubungan dengan jurulatih, Luis Enrique.

Malah, Manchester United dan Chelsea berpotensi menjadi destinasi baru Dembele bagi melengkapkan perpindahan pemain berusia 28 tahun itu ke Liga Perdana Inggeris (EPL).

 

 

 

Must Watch Video