Nottingham Forest telah memecat Sean Dyche sebagai ketua jurulatih selepas hanya 114 hari mengendalikan pasukan dan sedang mencari pengurus keempat mereka musim ini.
Forest terikat seri tanpa jaringan di tempat sendiri oleh kelab tercorot Wolves awal pagi tadi dan hanya tiga mata di atas zon penyingkiran Liga Perdana Inggeris dengan berbaki 12 perlawanan.
Advertisement
Dyche, 54, menggantikan Ange Postecoglou pada bulan Oktober dan telah menandatangani kontrak sehingga musim panas 2027.
"Kelab Bola Sepak Nottingham Forest boleh mengesahkan bahawa Sean Dyche telah dilepaskan daripada tugasnya sebagai ketua jurulatih," menurut satu kenyataan.
"Kami ingin mengucapkan terima kasih kepada Sean dan kakitangannya atas usaha mereka sepanjang tempoh mereka di kelab itu dan kami mendoakan yang terbaik untuk mereka pada masa hadapan. Kami tidak akan memberi komen lanjut pada masa ini."
Postecoglou hanya bertahan selama 39 hari dalam jawatan itu selepas menggantikan Nuno Espirito Santo, yang dipecat hanya tiga perlawanan dalam kempen 2025-26.
Mereka kelihatan bersedia untuk menjadi kelab EPL pertama yang mempunyai empat pengurus tetap dalam satu musim.
Dyche mengambil alih di City Ground dengan Forest di tangga ke-18 dalam carta selepas satu kemenangan dalam lapan perlawanan dalam permulaan musim yang sukar.