BOLA SEPAK

Kelayakan Piala Asia B20: Bertemu Tajikistan ibarat final! -- Juan Torres Garrido

Stadium Astro
Ammar Hakim
25/09/2024
09:07 MYT
Sponsor Banner
Kelayakan Piala Asia B20: Bertemu Tajikistan ibarat final! -- Juan Torres Garrido
Skuad B19 tahun yang diibaratkan beraksi di final apabila bertemu Tajikistan di Kelayakan Piala Asia B20 Jumaat ini.
Ini susulan pertemuan itu tampak menentukan peluang skuad muda negara ke pusingan akhir kejohanan tahun depan, setelah berjaya menewaskan Oman dan seri bertemu Korea Utara sebelum ini.
Wartawan Astro Arena, Zulhelmi Zainal Azam, sempat menemubual ketua jurulatih, Juan Torres Garrido, untuk mendapatkan perkembangan terkini anak buahnya di Dushanbe.
Malaysia kini di tangga kedua Kumpulan E terikat sama mata dengan Korea Utara, masing-masing dengan satu kemenangan dan satu keputusan seri, dengan baki dua lagi perlawanan untuk mengutip mata supaya layak secara automatik ke peringkat akhir Piala Asia B20 tahun hadapan.
Topic Berkaitan
Must-Watch Video